Holland Holiday Parcs

VZ866 Vakantiechalet in Sint Annaland

Vakantie Zeeland

Nederland - Noord-Brabant
Op vakantie naar Zeeland, boek je vakantie bij ons ✓ Laagste prijsgarantie ✓ 750 Vakantiehuizen ✓ De vakantie Zeeland specialist ✓ Beste locaties
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Zeeland, Sint-Annaland
 

Voorzieningen

 1. Bestek
 2. Servies
 1. Sint-Annaland
 2. Tholen
 1. Jongerengroepen onder 25 jaar
 

Omschrijving

Luxe chalet voor 8 personen in Sint Annaland

Zoekt u rust, ruimte, gezelligheid, natuur en water tijdens uw vakantie? Dan bent u hier aan het juiste adres. Dit prachtige, onlangs gerenoveerde vakantiechalet in Sint-Annaland biedt u precies wat u wenst en is te huur voor 8 personen! Het is luxe en volledig ingericht, u heeft een centrale verwarming voor de koudere avonden en buiten heeft u een aparte berging voor uw fietsen te stallen.

Het park ligt aan het verbindingswater tussen de Grevelingen en de Oosterschelde en er zijn volop watersporten mogelijk en de prachtige natuur leent zich uitstekend voor het maken van lange wandelingen of fietstochten. Een klein strand vlakbij is zeer kindvriendelijk en het water is zo helder dat u heel eenvoudig het waterleven kunt zien en heel rustig kunt zwemmen. Op het park is een restaurant en recreatieruimte aanwezig maar in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij gezellige restaurantjes en eetgelegenheden en de supermarkt. En een bezoekje aan de er naast gelegen jachthaven is ook zeker de moeite waard. Wacht dus niet met het huren van dit unieke 8-persoons vakantiechalet in Sint-Annaland op Tholen en kom genieten van uw vakantie in Zeeland!

5 recensies


 1. 7,3

  Geen recensie achtergelaten

  September 2022 - Ilvie V.

 2. 9,7

  Alles

  September 2022 - Gia Vinh H.

 3. 8

  Erg fijne ontvangst met mensen die hun baan oprecht leken te waarderen. Voelde meteen goed.

  Mei 2022 - Tom V.

 4. 7,2

  Geen recensie achtergelaten

  Augustus 2021 - PAM V.

 5. 6,8

  Geen recensie achtergelaten

  Augustus 2021 - Ramona S.