Holland Holiday Parcs staat voor kwaliteit en persoonlijk contact

Bij Holland Holiday Parcs hebben wij oog voor detail. Wanneer je op zoek bent naar een accommodatie welke, precies past bij jouw wensen hoef je niet verder te zoeken. Ook voor een groter gezelschap ben je bij ons ook aan het juiste adres. Boekt u een overnachting via ons, dan weet u één ding zeker deze is altijd volledig afgestemd op uw wensen. Elke maand ontdekken wij steeds nieuwe unieke vakantieparken en wordt ons aanbod van vakantieparken steeds verder aangevuld. 

Wie zijn wij ?

  • Ruim 15 jaar ervaring in de branche;
  • Boek veilig, gemakkelijk en snel online;
  • Alle vakantieparken persoonlijk geïnspecteerd;
  • 100% Betrouwbaar, afspraak = afspraak;
  • Laagste prijzen en beste deals;
  • Unieke locaties in heel Nederland;
  • Boek als enige in Nederland, rechtstreeks bij het park;
  • Persoonlijk advies mogelijk;
Maurice van Vliet

Even kennis maken.....

Bondiro Holiday Rentals BV, de organisatie achter Holland Holiday Parcs, is in November 2007 opgericht door Maurice van Vliet (1982). Tot op de dag van vandaag directeur/ eigenaar. Maurice heeft jarenlang als franchiser gewerkt voor een bekende touroperator in Nederland en daar de nodige kennis opgedaan.

Naast het succesvolle platform vakantiezeeland.com heeft Bondiro Holiday Rentals een groot assortiment aan mooie en bijzondere vakantiehuizen verzameld in Zeeland. Alle huizen zijn persoonlijk geïnspecteerd door Maurice. Met meer dan 500 accommodaties van ruim 400 verschillende eigenaren is Vakantiezeeland.com, één van de grootste aanbieders in de markt voor de provincie Zeeland. Voor de eigenaren van deze accommodaties werven wij actief gasten en die gasten adviseren wij bij de keuze van de meest geschikte accommodatie aan zee.

In 2020 is er besloten om het platform uit te breiden met een nieuw uniek concept, hollandholidayparcs.com. Dit platform richt zicht alleen op het aanbieden van overnachtingen op uitsluitend de beste vakantieparken in heel Nederland. Door de jarenlange ervaring weten wij precies wat de behoeftes zijn onze gasten zijn. Ook door het feit dat Nederland elk jaar steeds populairder wordt onder toeristen, is besloten dit platform op te richten. Of u nu op zoek bent naar een weekendje weg met vrienden op de Veluwe of een heerlijke strandvakantie met familie aan de Nederlandse kust. Wij bieden u het allemaal aan. 

Als enige in heel Nederland kunt u bij ons altijd een geschikte overnachting vinden, van kamperen tot glamping en van basic tot wellness. Bovendien boekt u bij ons altijd rechtstreeks bij de aanbieder zonder prijsverschil.

Ons team bestaat uit:

Gastenservice:

Ed Ridderhof en

Jolanda van Staalduinen 

Overall:

Maurice van Vliet

Marketing:

Raoul Ridderhof