Holland Holiday Parcs
Oesterdam Resort
 
  • Luxe resort aan het water
  • Watervilla's en hotel suites
  • Trendy Marina Beachclub mét cabanastrand
  • Rijk aan water, natuur, luxe én plezier
 

Algemeen

Aan open water, midden in Nationaal Park Oosterschelde, biedt Oesterdam Resort in alle opzichten bijzondere watervilla’s aan. Ruime woningen waarvan de meesten beschikken over een eigen aanlegsteiger. Binnen wordt buiten en buiten wordt binnen. Pure schoonheid verankerd in de natuur.

De Piet Boon woningen binnen Oesterdam Resort dragen duidelijk dezelfde signatuur, maar bieden onderling volop diversiteit. Hierdoor krijgt het resort als geheel een levendige uitstraling en een natuurlijke cadans. Naast de watervilla's heeft u ook de mogelijkheid te verblijven in de gloednieuwe en luxe hotel suites.

Faciliteiten

Omgeving

Waterrijk Oesterdam is gelegen aan de Oesterdam, het Deltawerk waarnaar ons resort vernoemd is. Dit is de brug die Tholen met Zuid-Beveland verbindt. Waterrijk Oesterdam heeft een unieke ligging aan het water en is de ideale bestemming om heerlijk uit te waaien, tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. De omgeving biedt tal van mogelijkheden. In de provincie Zeeland vindt u tal van schilderachtige dorpjes, monumentale steden en een uniek landschap, maar ook steden zoals Bergen op Zoom en Antwerpen zijn goed aan te rijden.

De directe omgeving is zeker het verkennen waard. Waterrijk Oesterdam ligt vlak bij Tholen, een pittoresk dorpje waar de sporen van de geschiedenis nog goed te zien zijn. Het dorp heeft een historische stadskern, die grotendeels omringd is door wallen en vesten. Hier vindt u tal van rijksmonumenten en opvallende gebouwen. Een echte aanrader voor liefhebbers van cultuur en geschiedenis! Het eiland Tholen staat bekend om zijn buitendijkse fietspaden, mooie duikspots en gezellige restaurantjes.

Bergen op Zoom (7km)

Deze stad heeft een rijke geschiedenis en een levendige cultuur, maar u kunt hier ook prachtige natuurgebieden vinden. Daarnaast kunt u hier natuurlijk ook uitstekend shoppen in de vele winkels en gezellige boetiekjes. Het oudste monument is de Lievevrouwenpoort, die ook wel de Gevangenpoort wordt genoemd. Dit bijzondere gebouw maakte deel uit van de vestingmuren rondom de stad en werd later gebruikt als gevangenis. Hier maakt u, onder leiding van een deskundige gids, kennis met de rijke geschiedenis van de poort als verdedigingswerk en hoort u de interessantste verhalen over de gevangenen en de cipiers die hier ooit woonden.

✓ Geschiedenis en cultuur
✓ Vele winkels en gezellige boetiekjes
✓ Gezellige grote markt met horeca
✓ Rijke bosomgeving met klimbos

Yerseke (10km)

Yerseke ligt op steenworp afstand van Waterrijk Oesterdam. Het dorpje is gelegen aan de Oosterschelde en staat bekend om zijn mossel- en oestercultuur. Een leuk uitstapje om meer te weten te komer de rijke historie en cultuur. Het is mogelijk om een rondleiding te volgen over de oesterputten of mee te varen met een van de mosselboten.n ove

✓ Bezoek aan de Oesterij
✓ Mosselfeesten in augustus
✓ RIB tocht vanaf Waterrijk Oesterdam

Antwerpen (35km)

Een andere stad die een bezoekje waard is, is Antwerpen. Deze bruisende diamantstad bevindt zich op nog geen 35 minuten rijden van Waterrijk Oesterdam. Deze stad is bij uitstek geschikt voor een dagje shoppen. In het centrum vindt u vele winkels, zowel grote ketens als kleinere zelfstandige winkels. Natuurlijk mag een bezoek aan de diamantwijk niet ontbreken. Rondom het treinstation vindt u een groot aantal diamantwinkeltjes. Kopers van over de hele wereld komen hier samen om diamanten, goud en sieraden te kopen. Ook vindt u in Antwerpen een grote zoo, die tot één van de oudste dierentuinen ter wereld behoort. Naast het shoppen zijn er de bekende Belgische kroegen en gezellige restaurantjes.

✓ Diamantstad
✓ Uitstekend winkelgebied
✓ Zoo Antwerpen

Rotterdam (51km)

Ook de havenstad Rotterdam is goed te bereiken vanuit Waterrijk Oesterdam. Rotterdam is een moderne stad en heeft inwoners en bezoekers veel te bieden. Bezienswaardigheden, winkels, attracties en monumenten: u vindt het hier allemaal. Liefhebbers van shoppen kunnen hier hun hart ophalen, want in Rotterdam bevindt zich de welbekende Koopgoot, een zeer geliefde winkelstraat in het hart van de stad. Het winkelaanbod is zeer divers en bekende en minder bekende merken en ketens wisselen elkaar af. Houdt u van architectuur en bijzondere gebouwen? Bezoek dan eens de Euromast. De Euromast is het hoogste gebouw van Rotterdam en is voor het publiek vrij toegankelijk. Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de stad. In Rotterdam bevindt zich tevens dierentuin Blijdorp. Een perfect uitje voor gezinnen met kinderen! Blijdorp is opgedeeld in verschillende werelddelen. In het Afrikaanse deel vertoeven de giraffes en in het Aziatische deel verblijven de olifanten, terwijl u in het Oceanium zeeleeuwen, pinguïns en andere waterdieren kunt ontdekken. Een wereldreis in één dag!

✓ Koopgoot
✓ Bruisende binnenstad
✓ Blijdorp
✓ Vele monumenten en musea

Wakeboarden en waterskiën in de buurt (1km)

Bent u een échte watersportliefhebber? Dan haalt u in de omgeving van Oesterdam resort uw hart op. Het snelvaar gebied biedt u de mogelijkheid voor waterskiën en wakeboarden. Leef u helemaal uit op het water!

✓ Snelvaargebied vlakbij het resort

  • Op eigen initiatief
  • Geen arrangementen of verhuurmogelijkheden via het resort

Golf (14km)

In de omgeving van het Resort Oesterdam zijn twee golfbanen gevestigd.  Beide golfbanen liggen in een bosrijke en natuurlijke omgeving. Meer informatie verkrijgbaar bij de receptie.

✓ Golfcentrum Reymerswael
Grensweg 21
​4411 ST Rilland Bath

✓ Golfclub Wouwse Plantage
Zoomvlietweg 66
4624 RP Bergen op Zoom

Kiten & (wind)surfen (1km)

In de omgeving van Oesterdam Resort is het mogelijk om op eigen initiatief te kiten of om een introductieles te volgen via een van de mobiele kitescholen in de buurt. Ook de kiters die ondersteuning willen voor het verbeteren van hun techniek zijn hier op het goede adres. De kitescholen kunt u vinden via Google Maps of door te informeren bij de receptie van het resort. 

✓ Paar minuten afstand van het resort

  • Zelf contact opnemen
  • Niet verbonden aan Oesterdam Resort

Duiken (2km)

Op enkele minuten rijden bevindt zich de Bergse Diepsluis, duiklocatie 81. Een uitstekende spot voor de beginnende duiker. Doordat deze plek zich aan het einde van het getijdewater bevindt is hier nog nauwelijks stroming. Op 10m diepte is een platform waar oefeningen gedaan kunnen worden. Naast de vele oesters en schelpen zijn er vlakbij kreeften en krabben te zien. In juni is het erg bijzonder, omdat de pijlinktvissen en sepia's hun eieren komen afzetten. Het hele eiland Tholen is geschikt voor de duikliefhebber, er zijn diverse spots waar goed gedoken kan worden. Daarbij ligt de Grevelingen op een half uur rijden.

✓ Duikshop Sub Ocean Services | Oud-Vossemeer

✓ Duikcentrum Mega Diving | Roosendaal

✓ Voor beginners en gevorderden

E-chopper tour (6km)

In de omgeving van Oesterdam Resort kunt u op pad gaan met een stoere E-chopper! Met deze hippe elektrische scooter maakt u samen met vrienden of familie een te gekke tour door de omgeving van Tholen. De wintertocht duurt 2,5 uur (20 KM) en in de lente/ zomer kunt u kiezen voor een tocht van 3 uur (35 KM) of lekker de hele dag touren (55 KM). 

✓ U start vanaf Poortvliet

✓ Iedereen vanaf 16 jaar met een scooter- of autorijbewijs mag op een E-chopper rijden

✓ Een helm is niet verplicht

Ligging

Beoordelingen

2306 beoordelingen
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.

Plattegrond

plattegrond

Algemene voorwaarden

Oesterdam

Algemene voorwaarden Oesterdam & Reglementen Resort

 

UITSLUITEN HERROEPINGSRECHT

Oesterdam wijst u erop dat reserveringen die u maakt wettelijk definitief zijn. Een herroepingsrecht (de zogeheten bedenkperiode) van 14 dagen, is niet van toepassing op de overeenkomsten die u sluit met Oesterdam.

1.    TOEPASSING

1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle accommodaties en overige faciliteiten, die worden verhuurd door Oesterdam.

1.2 In deze Algemene Voorwaarden wordt onder het begrip ’huurder’ en ‘u’ verstaan: de persoon die met Oesterdam een overeenkomst sluit met betrekking tot huur/gebruik van accommodatie en/of overige faciliteiten. Onder het begrip ’gebruiker’ (hieronder ook wel genoemd gast) wordt verstaan: de huurder en de door de huurder opgegeven personen die gebruik (zullen) maken van de door de huurder gehuurde accommodatie en/of andere faciliteiten.

1.3 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing ongeacht uw (voorafgaande) verwijzing naar eventuele eigen voorwaarden of naar andere algemene voorwaarden. Oesterdam wijst alle Algemene Voorwaarden waarnaar u verwijst of die door u worden gebruikt van de hand.

1.4 Van deze Algemene Voorwaarden afwijkende afspraken zijn slechts geldig indien schriftelijk overeengekomen.

 

2.    RESERVERINGEN

2.1 Oesterdam neemt alleen reserveringen in behandeling van personen die 21 jaar of ouder zijn. Reserveringen door personen jonger dan die leeftijd zijn dan ook niet geldig.

2.2 De groepsvilla’s van Oesterdam Resort zijn uitsluitend bestemd om familiegroepen te ontvangen. Niet familiale groepen zijn niet toegestaan in verband met het behoud van de rust op het resort.

Het organiseren van clubuitjes, studentenfeesten, vrijgezellenfeesten en andere groepsvorming met een feestelijk karakter worden niet toegestaan.

2.3 Oesterdam behoudt zich het recht voor zonder opgave van redenen afwijkende reserveringen, met name groepen, te weigeren, dan wel hieraan speciale voorwaarden te stellen. 

2.4 Reserveringen met zakelijke doeleinden kunnen uitsluitend worden gemaakt via de zakelijke lijn van Oesterdam en hiervoor gelden speciale voorwaarden. Oesterdam behoudt zich het recht voor om zakelijke gasten te weigeren als dit niet volgens de juiste boekingsprocedure is verlopen. 

2.5 Indien Oesterdam uw reservering in behandeling neemt, zendt Oesterdam u een bevestiging tevens factuur binnen 14 dagen na verrichting van de reservering. Deze dient u direct na ontvangst op juistheid te controleren. Eventuele onjuistheden dienen onmiddellijk medegedeeld te worden aan Oesterdam.

2.6 Bent u binnen 14 dagen na verrichting van de reservering niet in het bezit van een bevestiging/factuur, dan dient u onverwijld contact op te nemen met de reserveringsafdeling, bij gebreke waarvan geen beroep op de reservering kan worden gedaan.

2.7 Tussen u en Oesterdam komt een overeenkomst tot stand op het moment dat Oesterdam de reservering aan u heeft bevestigd.

2.8 De overeenkomst betreft huur van accommodaties en/of andere faciliteiten voor recreatief gebruik, dat naar zijn aard van korte duur is.

 

3.    WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST

3.1 Indien u, na de totstandkoming van de overeenkomst, wijzigingen in de overeenkomst wenst aan te brengen is Oesterdam niet verplicht die te accepteren. Het is ter vrije keuze van Oesterdam om te bepalen of en in hoeverre die wijzigingen door haar worden geaccepteerd. In het geval Oesterdam uw wijzigingen accepteert, zal Oesterdam wijzigings-kosten bij u in rekening brengen.

3.2 Wijzigingen van aankomstdatum en/of locatie vanaf 28 dagen voor aankomst zijn niet toegestaan. In deze gevallen gelden de annuleringskosten zoals beschreven in artikel 14. van deze Algemene Voorwaarden.

3.3 Indien u na de totstandkoming van een overeenkomst van meer dan één accommodatie het aantal accommodaties wilt verminderen, gelden de annuleringsvoorwaarden, zoals beschreven in artikel 14 van onze Algemene Voorwaarden. 

3.4 Voor wijzigingen zal € 30,- in rekening worden gebracht.

3.5 Indien Oesterdam door omstandigheden een wijziging in een door u geboekte reservering dient te maken met betrekken tot locatie of het type en/of ligging van de accommodatie, kan Oesterdam u een passend alternatief bieden.

 

4.    IN-DE-PLAATSSTELLING

4.1 Het is de huurder en andere gebruikers niet toegestaan de accommodatie onder welke benaming dan ook en uit welke hoofde dan ook aan anderen dan de in de overeenkomst genoemde personen in gebruik af te staan, tenzij anders is overeengekomen met Oesterdam.

4.2 Indien u en Oesterdam zijn overeengekomen dat u en/of één of meer gebruikers worden vervangen, blijft u naast de huurder en/of gebruikers die u en/of andere gebruikers vervangen hoofdelijk aansprakelijk tegenover Oesterdam voor de betaling van het nog verschuldigde gedeelte van de huursom, de wijzigingskosten (zie art. 3.1) en eventuele extra kosten als gevolg van de vervanging en eventuele annuleringskosten.

 

5.    PRIJZEN

5.1 U bent aan Oesterdam verschuldigd de overeengekomen huurprijs, zoals vermeld in de bevestiging tevens factuur van de reservering.

5.2 Van prijskortingen en/of speciale aanbiedingen kan geen gebruik meer worden gemaakt indien de bevestiging van de reservering/factuur door Oesterdam is verzonden

5.3 Alle prijzen zijn, voor zover van toepassing inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

5.4 Oesterdam heeft het recht prijsverhogingen als gevolg van tussentijdse aanpassingen van wettelijke regelingen c.q. bepalingen (waaronder, maar niet beperkt tot BTW, toeristenbelasting, assurantiebelasting) waar Oesterdam geen invloed op heeft, door te voeren en te verrekenen.

 

6.    EXTRA KOSTEN

6.1 U/de huurder is behalve de huurprijs ook reserverings- en afhandelingskosten, servicepakket inclusief eindschoonmaak en toeristenbelasting verschuldigd.

6.2 De bijdrage toeristenbelasting wordt vastgesteld door de betreffende gemeente van de vestigingsplaats van het resort. U/de huurder bent aan Oesterdam te allen tijde het door de betreffende gemeente vastgestelde en geldende tarief aan toeristenbelasting verschuldigd.

 

7.    BETALINGEN

7.1 Bij reservering dient u een aanbetaling van 25% te doen van het totaal te betalen bedrag. 

7.2 Het restant bedrag van de huurprijs dient te zijn ontvangen door Oesterdam uiterlijk 2 weken voor de dag van aanvang van het verblijf in Oesterdam als vermeld in de bevestiging van de reservering.

7.3 Bij reservering binnen 2 weken voor aanvang van uw verblijf dient het totaal te betalen bedrag direct te worden voldaan. Als bij aankomst op het resort blijkt dat het bedrag nog niet (volledig) is bijgeschreven op de bankrekening van Oesterdam, dan dient u het (restant van het) bedrag alsnog ter plekke te voldoen. Bij gebreke van een betaling conform het vorenstaande kan Oesterdam u het gebruik van de accommodatie en/ of andere faciliteit ontzeggen. Indien later mocht blijken dat er door u wel een betalingsopdracht was gegeven, maar het bedrag bij aankomst nog niet was bijgeschreven op de bankrekening van Oesterdam, dan zal restitutie van het teveel betaalde achteraf plaatsvinden

7.4 Bij niet tijdige betaling van de aan u gefactureerde bedragen bent u onmiddellijk na verloop van de termijn voor betaling in verzuim. Indien (tijdige) betaling uitblijft, is Oesterdam gerechtigd de overeenkomst te ontbinden (annuleren). U bent aansprakelijk voor alle schade die Oesterdam als gevolg hiervan lijdt of zal lijden, waaronder alle kosten die Oesterdam in verband met uw reservering en de ontbinding heeft moeten maken. Oesterdam heeft in ieder geval het recht om annuleringskosten per accommodatie in rekening te brengen. In dat geval zijn de bepalingen van artikel 14 van toepassing

7.5 Oesterdam heeft steeds het recht om vorderingen op u uit welke hoofde dan ook te verrekenen met de door u uit welke hoofde dan ook betaalde bedragen.

  

8.    AANKOMST EN VERTREK

8.1 De gehuurde accommodatie kan op de overeengekomen dag van aankomst als vermeld op de bevestiging van de reservering, vanaf 15.00 uur worden betrokken. Op de overeengekomen dag van vertrek als vermeld op de bevestiging van de reservering dient de accommodatie vóór 10.00 uur verlaten te zijn. 

8.2 Indien u de overeenkomst met Oesterdam voor langere dan de overeengekomen duur wenst voort te zetten en Oesterdam daarmee akkoord gaat, is Oesterdam steeds gerechtigd een andere accommodatie aan te wijzen.

8.3 Indien het gebruik van de accommodatie eerder wordt beëindigd dan op de overeengekomen datum, als vermeld op de bevestiging van de reservering, heeft de huurder geen recht op restitutie van (een gedeelte van) de huurprijs en/of kosten door Oesterdam. Indien u een reisverzekering heeft afgesloten en u voldoet aan de door de verzekeringsmaatschappij gestelde voorwaarden, kunt u een schadeclaim uit hoofde van eerder beëindigen van uw verblijf rechtstreeks indienen bij de verzekeringsmaatschappij.

 

9.    REGLEMENTEN

9.1 Alle gasten dienen zich te houden aan de door Oesterdam voor het resort vastgestelde regels, vastgelegd in o.a. het Resort reglement welke bij de receptie opvraagbaar zijn. 

9.2 Conform de lokale verordeningen is men, desgevraagd, verplicht zich bij de ’check-in’ te legitimeren. Indien de gasten geen legitimatiebewijs kunnen tonen, kan Oesterdam besluiten de gasten niet onder te brengen.

9.3 Elke accommodatie mag slechts bewoond worden door het maximaal aantal personen dat op de website van Oesterdam voor de desbetreffende accommodatie staat vermeld.

9.4 Indien de op het resort aanwezige restaurant-, café- en zaalverhuurbedrijven aan u horecadiensten verlenen of horeca- overeenkomsten met u sluiten, zijn op deze diensten en overeenkomsten de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Een exemplaar van deze voorwaarden is op aanvraag bij de receptie van het resort verkrijgbaar.

9.5 Oesterdam behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de opzet en openingstijden van de faciliteiten van het resort. Voor het plegen van noodzakelijk onderhoud zult u zonder recht op vergoeding toestaan dat tijdens uw verblijf aan de accommodatie of overige faciliteiten werkzaamheden worden uitgevoerd.

9.6 Uit veiligheidsoverwegingen is het niet toegestaan om tenten bij de accommodatie te plaatsen

9.7 De huurder dient de accommodatie bezemschoon op te leveren (dus: geen vuile vaat laten staan, vuilnis in de ondergrondse container plaatsen).

9.8 De huurder en gebruikers zijn verplicht om bij de accommodatie het servicepakket af te nemen van Oesterdam.

9.9 Bij overtreding van de in deze Algemene Voorwaarden opgenomen regels, Resort reglement, het niet opvolgen van aanwijzingen van het personeel heeft Oesterdam het recht u, de huurder en iedere andere gebruiker terstond van het resort te verwijderen, zonder dat restitutie van de huursom of een gedeelte daarvan plaatsvindt.

9.10 Indien het resortmanagement ernstig vermoeden heeft dat door de huurder van een accommodatie in strijd met de wet en/of de openbare orde en/of de goede zeden wordt gehandeld, is het resortmanagement gemachtigd zich toegang tot de accommodatie te verschaffen.

 

10.  HONDEN

10.1 Huisdieren zijn enkel toegestaan in de daarvoor bestemde villa’s. Dit dient vooraf te zijn
aangegeven bij de reservering. De behoeftes dienen netjes te worden opgeruimd. Huisdieren zijn op het
resort alleen aangelijnd toegestaan. Zie huisdierreglement

 

11.  GEBRUIK ACCOMMODATIE; INVENTARIS

11.1 De huurder/gebruiker en degene die de huurder vergezellen, zijn hoofdelijk aansprakelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om de gehuurde accommodatie of elders op het resort, gebruik van de accommodatie en de daarin aanwezige apparatuur

11.2 Daarnaast zijn de huurder/gebruiker en degene die de huurder vergezellen, steeds hoofdelijk aansprakelijk voor schade door breuk en/of vermissing en/of beschadiging van inventaris en/of accommodatie. Eventuele schade dient door de huurder onmiddellijk gemeld te worden aan Oesterdam en onmiddellijk ter plaatse te worden vergoed, tenzij de huurder kan aantonen dat het ontstaan van de schade niet is te wijten aan schuld van hemzelf, andere gebruikers of een van de leden van zijn gezelschap.

 

12.  INTERNETGEBRUIK

12.1 Afhankelijk van de accommodatie biedt Oesterdam de huurder/ gebruiker en degene die de huurder vergezellen toegang tot het internet aan via een wifinetwerk.

12.2 De huurder is verantwoordelijk voor het correcte gebruik van internet alsmede de noodzakelijke hard- en software, configuratie, randapparatuur en verbindingen ter ondersteuning daarvan en maatregelen ter beveiliging van computer of besturingssysteem.

12.3 Oesterdam is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruik van internet of als gevolg van storingen in het netwerk.

12.4 De huurder/gebruiker en degene die de huurder vergezellen, dienen zich bij het gebruik van internet te gedragen zoals van een verantwoordelijk en zorgvuldig internetgebruiker verwacht mag worden en de wettelijke regels te respecteren. Hij zal zich onthouden van gedrag waarbij overige internetgebruikers hinder ondervinden danwel waarbij schade wordt toegebracht aan Oesterdam in de breedste zin van het woord. De huurder/gebruiker en degene die de huurder vergezellen, zullen zich onthouden van het bezoeken van internetwebsites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van Oesterdam als aanbieder van accommodatie.

12.5 Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internet-misbruik door de huurder/gebruiker en degene die de huurder vergezellen, heeft Oesterdam het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

12.6 De huurder vrijwaart Oesterdam tegen aanspraken van derden op vergoeding van schade die deze derden op enigerlei wijze op Oesterdam zouden kunnen (trachten te) verhalen, voor zover deze aansprak gegrond is op het gebruik dat door de huurder/gebruiker en degene die de huurder vergezellen, van internet is gemaakt.

 

13.  BORGSOM

13.1 Oesterdam kan van u bij aanvang van het verblijf een borgsom verlangen. De borgsom is afhankelijk van de grootte van de accommodatie en bedraagt minimaal € 350,- per accommodatie. 
 Als de omstandigheden daartoe aanleiding geven kan de vereiste borgsom door Oesterdam worden verhoogd.

13.2 De borgsom dient ter waarborging van schade en/of kosten -in de meest ruime zin van het woord- die Oesterdam kan lijden bij niet-nakoming van de verplichtingen van de huurder/ gebruiker en degene die de huurder vergezellen.

13.3 In het geval de borgsom niet onmiddellijk wordt voldaan is Oesterdam gerechtigd de huurder en/of andere gebruikers de toegang tot en het gebruik van de accommodatie te ontzeggen.

13.4 Indien u met betaling van de borgsom in gebreke blijft is Oesterdam bovendien gerechtigd de overeenkomst met onmiddellijke ingang te ontbinden (annuleren).

13.5 De borgsom of het eventuele restant daarvan wordt na verrekening van vorderingen (schade aan inventaris/accommodatie en/of overige kosten) van Oesterdam op de huurder en/of gebruikers gerestitueerd. Eventuele (verdere) aanspraken op schadevergoeding worden door deze restitutie niet te niet gedaan.

 

14.  ANNULERINGSKOSTEN

14.1 Indien een reservering wordt geannuleerd, zijn annuleringskosten verschuldigd. De bedragen zijn afhankelijk van de datum van annulering ten opzichte van de datum van aankomst en zijn opvraagbaar bij de receptie. 

  | 0       Dagen voor aankomst | 100 procent van de huurprijs
 | 31     Dagen voor aankomst | 90   procent van de huurprijs
 | 62     Dagen voor aankomst | 75   procent van de huurprijs
 | 93     Dagen voor aankomst | 50   procent van de huurprijs
 | 1000 Dagen voor aankomst | 15   procent van de huurprijs

14.2 U kunt zich tegen annuleringsrisico’s verzekeren door een annuleringsverzekering af te sluiten.

14.3 Indien u binnen 24 uur na de overeengekomen datum zonder nadere kennisgeving niet bent gearriveerd, wordt dit beschouwd als een annulering. In dat geval bent u het volledige totaalbedrag verschuldigd.

 

15.  OVERMACHT EN WIJZIGING

15.1 In het geval Oesterdam al dan niet tijdelijk niet in staat is om de overeenkomst geheel of gedeeltelijk uit te voeren door overmacht, kan Oesterdam binnen 14 dagen nadat zij kennis heeft gekregen van de onmogelijkheid de overeenkomst na te komen, een wijzigingsvoorstel voorleggen (voor andere accommodatie/andere periode etc.).

15.2 Overmacht aan de zijde van Oesterdam bestaat indien de uitvoering van de overeenkomst geheel of gedeeltelijk, al dan niet tijdelijk wordt verhinderd door omstandigheden gelegen buiten de wil van Oesterdam, daaronder mede begrepen oorlogsgevaar, personeelsstakingen, blokkades, brand, overstromingen en andere storingen of gebeurtenissen.

15.3 U bent gerechtigd het wijzigingsvoorstel af te wijzen. Indien u het wijzigingsvoorstel afwijst, dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst van het wijzigingsvoorstel kenbaar te maken. In dat geval heeft Oesterdam het recht de overeenkomst met onmiddellijke ingang te ontbinden. U heeft dan recht op kwijtschelding en/of teruggave van (het reeds betaalde deel van) de huursom. Oesterdam zal alsdan niet gehouden zijn tot vergoeding van enige schade.

 

16.  OPZEGGING

16.1 Oesterdam heeft te allen tijde het recht met onmiddellijke ingang de overeenkomst op te zeggen, indien bij reservering persoonsgegevens van u en/of andere gebruikers onvolledig en/ of onjuist worden opgegeven. In een dergelijk geval vindt geen restitutie plaats van de huursom of een gedeelte daarvan.

 

17.  AANSPRAKELIJKHEID

17.1 Oesterdam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor diefstal (inclusief diefstal uit kluisjes), verlies of schade van of aan zaken dan wel personen, van welke aard ook, tijdens of ten gevolge van een verblijf op het resort en/of de huur/het gebruik van accommodatie en/of andere faciliteiten van Oesterdam, tenzij er sprake is van opzet of grove schuld van Oesterdam of (één van) haar werknemers.

17.2 Oesterdam is niet aansprakelijk voor storingen in de dienstverlening of gebreken bij door derden verleende diensten.

17.3 U bent met de gebruiker hoofdelijk aansprakelijk voor alle verlies en/of schade aan de gehuurde accommodatie andere eigendommen van Oesterdam ontstaan tijdens het gebruik daarvan door u en/of andere gebruikers, ongeacht of dit al dan niet het gevolg is van handelen of nalaten van uzelf en/of van derden die zich met uw toestemming op het resort bevinden.

17.4 U vrijwaart Oesterdam voor alle aanspraken terzake van schade van derden die het gevolg zijn van enig handelen of nalaten van uzelf, andere gebruikers, uw reisgenoten of derden die zich met uw toestemming op het resort bevinden.

17.5 Bij niet juist gebruik c.q. niet juist achter laten, inclusief doch niet beperkt tot bovenmatige vervuiling, van de accommodatie worden extra kosten in rekening gebracht, welke u alsdan verplicht bent onmiddellijk te voldoen.

 

18.  KLACHTEN

18.1 Ondanks de zorg en de inspanning van Oesterdam kunt u van mening zijn dat u een gerechtvaardigde klacht heeft met betrekking tot uw vakantieverblijf. Deze klacht dient u in eerste instantie ter plaatse en direct bij het management van het resort van uw verblijf te melden. Mocht de klacht niet naar uw tevredenheid worden afgehandeld dan heeft u uiterlijk 1 maand na uitchecken
 de gelegenheid de klacht schriftelijk in te dienen bij: Oesterdam, afdeling Gastenservice, Oesterdam 3 4691 PV Tholen of via het klachtenformulier op: www.waterrijkoesterdam.nl/klachtenprocedure

De klacht zal dan met de grootste zorg worden behandeld. Mocht ook dit niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan heeft u tot uiterlijk 3 maanden na vertrek van het resort de gelegenheid de klacht te laten behandelen door de Geschillencommissie Recreatie in Den Haag dan wel de klacht voor te leggen aan de volgens de wet bevoegde rechter. De beslissing van deze commissie heeft de kracht van een bindend advies.

 

19.  TOEPASSELIJK RECHT

19.1 Op de overeenkomst tussen u en Oesterdam is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

 

20.  REISDOCUMENTEN

20.1 U bent zelf verantwoordelijk voor het beschikken over de geldige reisdocumenten die voor uw bestemming zijn vereist. Oesterdam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen die voortvloeien uit het niet in het bezit zijn van de juiste reisdocumenten.

 

21.  PRIVACY

21.1 Alle gegevens die u aan ons verstrekt worden opgenomen in een bestand. Het gegevensbestand wordt gebruikt voor onze gastenadministratie. Deze gegevens kunnen tevens worden gebruikt om gerichte informatie en aanbiedingen over onze en aanverwante producten en diensten te geven, zowel door onszelf als door derden. Om deze informatie en voordeelaanbiedingen zoveel mogelijk op uw interesse af te stemmen, kunnen wij uw gegevens laten combineren met bij andere bedrijven bekende gegevens. Een uitgebreide omschrijving van de wijze waarop wij uw gegevens verwerken, kunt u terugvinden op ons website onder het onderdeel “privacy”.

21.2 Op uw verzoek zullen wij uw gegevens verbeteren, aanvullen, verwijderen of afschermen, ingeval de gegevens bijvoorbeeld feitelijk onjuist zijn. Dit kan tot gevolg hebben dat u geen gebruik meer kunt maken van (een deel van) onze diensten. U heeft het recht om ons te verzoeken, u mede te delen of persoonsgegevens die op u betrekking hebben, worden verwerkt.

21.3 Indien u geen prijs stelt op het toezenden van interessante informatie of aanbiedingen, kunt u ons dat laten weten via een e-mail naar receptie@oesterdam.nl.

 

22.  ALGEMEEN

22.1 Oesterdam zal haar correspondentie digitaal verzenden, tenzij dit niet mogelijk blijkt.

22.2 Kennelijke druk- en zetfouten binden Oesterdam niet.

22.3 Met deze algemene voorwaarden vervallen alle voorgaande publicaties.

 


 

SFEERIMPRESSIE