ALGEMENE VOORWAARDEN


1. Begripsbepalingen

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op de informatievoorziening van de website en geven uitleg over de voorwaarden die worden gehanteerd door de deelnemende aanbieders bij de reserveringen.

Hollandholidayparcs.com: HHP (Postadres: Weduwestraat 12, 4884 MV Wernhout, KVK nummer .........  e-mail: info@hollandholidayparcs.com h.o.n. Hollandholidayparcs.com biedt met Hollandholidayparcs.com een verzamelwebsite van unieke vakantiepark aanbieders.

Boeker:  De bezoeker die op Hollandholidayparcs.com een reservering plaatst bij een van de deelnemende aanbieders.

Aanbieder: de eigenaar met wie de boeker een overeenkomst aangaat en die, met inachtneming van zijn eigen algemene voorwaarden (zoals bijvoorbeeld de ter plaatse geldende huisregels en annuleringsvoorwaarden), verantwoordelijk is voor de uitvoering van de reservering.

Reservering: Het doen van een boekingsaanvraag of direct reservering door de boeker bij een van de deelnemende aanbieders door verzending van een ingevuld boekingsformulier via internet of e-mail.

De vakantiepark aanbieder maakt gebruik van het reserveringssysteem van Booking Experts. Door een directe koppeling met Hollandholidayparcs.com is het mogelijk om als Boeker direct een reservering te plaatsen in het systeem van de aanbieder. Een boeker gaat hiermee een overeenkomst aan met de Aanbieder en niet met Hollandholidayparcs.com. De algemene voorwaarden van de Aanbieder zijn daarom van toepassing op de overeenkomst. Bekijk hier de algemene voorwaarden per park:

Algemene voorwaarden per park

2. Informatievoorziening

2.1. Gebruik teksten
Hollandholidayparcs.com is niet verantwoordelijk voor fouten in de beschrijving van accommodaties of in de prijsstelling, hier kunnen nooit rechten aan ontleend worden. Hollandholidayparcs.com is niet verantwoordelijk voor content of de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

2.2. Juistheid informatie
Hollandholidayparcs.com staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de hier aangeboden informatie over deelnemende accommodaties, aanbiedingen, valuta en prijzen. Aan eventuele onjuistheden kunnen nooit rechten dan wel aansprakelijkheid ontleend worden.

Hollandholidayparcs.com staat niet in voor de juistheid van, en is niet aansprakelijk voor onjuistheden met betrekking tot foto's van accommodaties, beschrijvingen van accommodaties, vermelding van accommodatiefaciliteiten en andere beschrijvingen die op de website getoond worden, welke informatie grotendeels aangeleverd wordt door de accommodaties zelf, die om die reden dan ook verantwoordelijk zijn voor de correctheid van deze informatie. Hollandholidayparcs.com controleert niet alle informatie die door de accommodaties of andere derde partijen wordt aangeleverd.

2.3. Beeldmateriaal
Al het beeldmateriaal op Hollandholidayparcs.com is zorgvuldig geselecteerd en direct van de accommodatiehouders afkomstig. Mocht u een afbeelding zien die auteursrechtelijk beschermd is, geef dit aan ons door en wij zullen deze binnen 24 uur verwijderen. Fotomateriaal blijft eigendom van de betreffende accommodaties.

2.4. Prijzen
Prijzen worden realtime ingeladen uit het reserveringssysteem van de Aanbieder. De gehanteerde prijzen zijn hierdoor hetzelfde als die te vinden zijn op de website van de Aanbieder.

Afhankelijk van de voorwaarden die de Aanbieder hanteert rekent men reserveringskosten, borg of bieden ze mogelijkheden om extra’s af te nemen. Alle kosten worden handig in een overzicht weergegeven in het reserveringsproces voordat je de reservering definitief maakt.

3. Reserveringen

3.1. Reserveringen
De vakantiepark aanbieder maakt gebruik van het reserveringssysteem van Booking Experts. Door een directe koppeling met Hollandholidayparcs.com is het mogelijk om als Boeker direct een reservering te plaatsen in het systeem van de Aanbieder. Een Boeker gaat hiermee een overeenkomst aan met de Aanbieder en niet met Hollandholidayparcs.com. De algemene voorwaarden van de Aanbieder zijn daarom van toepassing op de overeenkomst. De algemene voorwaarden per park zijn hier te vinden:

Algemene voorwaarden per park

De algemene voorwaarden inclusief Annuleringsvoorwaarden van de Aanbieder zijn altijd terug te vinden bij de laatste stap van het reserveringsproces.

3.2. Annulering
De Aanbieder hanteert zelf zijn eigen annuleringsvoorwaarden, deze worden omschreven in de Algemene Voorwaarden van de Aanbieder. Deze Algemene Voorwaarden zijn terug te vinden bij de laatste stap van het reserveringsproces. 

3.3 Betaling
Betalingen worden direct gedaan aan de Aanbieder. De Aanbieder kiest er zelf voor welke betalingsmethodes ze willen aanbieden in het reserveringsproces.

4. Klachten

4.1. Klachten over Hollandholidayparcs.com
Klanten of tips voor Hollandholidayparcs.com? Stuur een e-mail naar info@Hollandholidayparcs.com en wij doen ons best om z.s.m. met een antwoord te komen.  Op alle geschillen met Hollandholidayparcs.com is Nederlands recht van toepassing.

4.2. Klachten over de Aanbieder
Geschillen over de reservering en/of de Aanbieder dienen direct opgenomen te worden met de Aanbieder.

4.2. Schade
Hollandholidayparcs.com is in geen geval aansprakelijk voor schade die het directe of indirecte gevolg is van het gebruik van de op deze website beschikbare informatie. 

Voor alle vragen over onze voorwaarden: info@hollandholidayparcs.com

5. Contactgegevens

5.1. Bedrijfsadres  

Hollandholidayparcs.com is een handelsnaam van HHP (KVK 57567441) en is gevestigd op de weduwestaat 12, 4884 MV Wernhout.

Postadres: 
Weduwestraat 12
4884 MV  Wernhout  

Voor vragen zijn wij te bereiken op info@hollandholidayparcs.com.